|
Cafeneaua lui Andy - Intre prieteni
Prieten este cel caruia ii doresti sa aiba parte de tot ce-ti doresti pentru tine, pentru care lasi deoparte oboseala, necazurile si problemele tale, pentru care faci tot ce poti ca sa-l ajuti, fara sa astepti ca el sa faca la fel |
| Autor |
Albinuta Junior 2
 Data inscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti 26/Iun/2007 8:17 pm
|
|
| Mesaj |
|
|
As incepe cu puiul meu care la aproape 6 anisori este o mica vedeta, a aparut la emisiuni pentru copii, dar si in reclama de la ANTENA 1 teatrul _________________ AliadiCristina
|
|
|
     |
| Autor |
Albinuta Junior 2
 Data inscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti 26/Iun/2007 8:20 pm
|
|
|
|
     |
| Autor |
Albinuta Junior 2
 Data inscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti 26/Iun/2007 8:26 pm
|
|
| Mesaj |
|
|
Aici este pe Kanal D la Clubul Copiilor impreuna cu surioara lui si cu verisorul
 _________________ AliadiCristina
|
|
|
     |
| Autor |
Albinuta Junior 2
 Data inscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti 26/Iun/2007 8:30 pm
|
|
| Mesaj |
|
|
Aici este in direct la Surprize-surprize
|
|
|
     |
| Autor |
Albinuta Junior 2
 Data inscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti 26/Iun/2007 8:32 pm
|
|
| Mesaj |
|
|
I s-a facut si o farsa tot la Kanal D, de catre Cove si Alina Sorescu in IMPREVIZIBILII, din pacate de aici nu am nici poze si nici inregistrari _________________ AliadiCristina
|
|
|
     |
| Autor |
Albinuta Junior 2
 Data inscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti 26/Iun/2007 8:48 pm
|
|
| Mesaj |
|
|
Iar eu am avut sansa sa particip la DA sau NU, la Prima TV, unde am aceptat oferta bancii de 8100 lei, si de curand am fost la ZIUA JUDECATII unde NU decide publicul dupa cum se arata la TV ci binenteles producatorii, aici am castigat la Matrioshca 400 lei
|
|
|
     |
 |
Pagina 1 din 1
|
Ora este GMT + 2 ore
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|