|
Cafeneaua lui Andy - Intre prieteni
Prieten este cel caruia ii doresti sa aiba parte de tot ce-ti doresti pentru tine, pentru care lasi deoparte oboseala, necazurile si problemele tale, pentru care faci tot ce poti ca sa-l ajuti, fara sa astepti ca el sa faca la fel |
| Autor |
acpaw68 Site Admin
 Data inscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 87 Locatie: Timisoara 28/Apr/2007 4:20 am
|
|
| Mesaj |
|
|
|
Barbatii sau femeile? Si retetele lor...
|
|
|
      |
| Autor |
Corina Junior
Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 11
08/Mai/2007 3:26 am
|
|
| Mesaj |
|
|
asteptam retete!!!!!!
|
|
|
     |
| Autor |
Corina Junior
Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 11
16/Mai/2007 5:12 pm
|
|
| Mesaj |
|
|
Vad ca nu vrea nici unul dintre forumisti sa sparga gheata pe aceasta pagina....ok....atunci hai sa va sriu eu o reteta de prajitura care se face f repede si este f gustoasa.
BLAT:12 galb;240g zahar;1/2 pachet praf de copt care se stinge cu zeama de la o lamiie;240g unt sau margarina:280g faina:coaja de lamiie se amesteca in compozitie.Dupa ce se pune in tava compozitia de mai sus,se unge cu marmelada acrisoara.Deasupra se pune:albusul de la 12 oua batut spuma cu 200g zahar in care se adauga 350g nuca sau alune macinate(nuca sau alunele macinate se amesteca cu 2 linguri de cacao).
POFTA BUNA!!!!!
|
|
|
     |
 |
Pagina 1 din 1
|
Ora este GMT + 2 ore
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|